Planinske koče

Andrejev dom na Slemenu
Planinska postojanka stoji na stičišču planinskih poti, ki pridejo s Plešivca (Uršlje gore), iz Šaleške doline in Javorja. V neposredni bližini koče je regionalna cestna povezava Šoštanj–Črna na Koroškem.
Antejevo zavetišče na Travniku
Planinska koča stoji pod vrhom Velikega Travnika (1637 m), ob Slovenski planinski transverzali. Postojanka je sprva služila kot zavetišče, kasneje je bila povečana in od leta 1990 opremljena za obratovanje.
Dom na Smrekovcu
Planinska koča stoji pod južnim vznožjem vrha Smrekovec, na robu pašnika Rome. Mimo koče vodi Slovenska planinska transverzala, ki pride s Slemena in se nadaljuje po Smrekovškem pogorju.
Mozirska koča na Golteh
Planinska koča stoji na jugovzhodnem robu kraške planote Golte, nad Žekovcem. Leži na stičišču planinske poti iz Šmihela, planin pod Medvednjakom in nadaljnje poti čez planoto proti Smrekovcu.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zasebne nastavitve shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitce za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke:

Zavrni vse piškotke
Dovoli vse piškotki