Izletniška kmetija Plaznik

Izletniška kmetija Plaznik leži tik nad dolino Bistre, na nadmorski višini 840 m. Poleg kmetije je igrišče za odbojko ter sprehajalne poti, v …

IZLETNIŠKA KMETIJA PLAZNIK

Izletniška kmetija Plaznik leži tik nad dolino Bistre, na nadmorski višini 840 m. Poleg kmetije je igrišče za odbojko ter sprehajalne poti, v neposredni bližini je domač ribnik s postrvmi. S kmetije je lep razgled na celotno Smrekovško pogorje in najvišji vrh Smrekovca – Kamen (1684 m). Lokacija je dobro izhodišče za planinske ture na Smrekovško pogorje, Raduho (2062 m), za kolesarske podvige po koroškem kolesarskem parku ter oglede številnih zanimivosti Zg. Mežiške doline.

Namestitvene zmogljivosti: do 50 sedišč.

Ponudba: domači narezki, želodec, klobase, skuta, v zimskem času tudi koline. Po prednaročilu ponujamo nedeljska kosila ter večerje za zaključene družbe.

Vida Adamič
Bistra 14
2393 Črna na Koroškem
tel: 02/ 82 38 022
e-pošta: tur_plaznik@email.si

Izletniška kmetija Plaznik

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zasebne nastavitve shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitce za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke:

Zavrni vse piškotke
Dovoli vse piškotki