Kmetija odprtih vrat Napotnik

Kmetija se nahaja v središču Belih Vod, ob cesti, ki vodi iz Šoštanja preko Belih Vod v Črno na Koroškem. Gostinstvo predstavlja dodatno dejavnost na kmetiji, uvedeno je bilo z letom 1998.

KMETIJA ODPRTIH VRAT NAPOTNIK

Kmetija se nahaja v središču Belih Vod, ob cesti, ki vodi iz Šoštanja preko Belih Vod v Črno na Koroškem. Gostinstvo predstavlja dodatno dejavnost na kmetiji, uvedeno je bilo z letom 1998. Kmetija je lahko postanek ali izhodišče za obisk cerkve Sv. Križa, naravnih zanimivosti Belih Vod (Mornova zijalka, izvir in soteska Ljubije, ponori Zaloke), pohodništva po Smrekovškem pogorju ali nadaljevanje poti proti Koroški.

Namestitvene zmogljivosti: do 30 sedišč.

Ponudba: nedeljska kosila, domača jagnjetina, domači narezek, v zimskem času tudi domače koline, sladice. Po dogovoru kosila za skupine tudi ob delavnikih.

Alojz Hriberšek
Bele Vode 14
3325 Šoštanj
tel: 03/ 589 20  83

Kmetija odprtih vrat Napotnik

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zasebne nastavitve shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitce za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke:

Zavrni vse piškotke
Dovoli vse piškotki